Categories! Geen categorie

40 gouden seksregels

Wil haar vertellen over de fantastische nacht met jou voor al je vriendinnen? Nou, of heeft ze op zijn minst niet verteld over een fantastische nachtmerige nacht met jou.

01

Zelfs met een minimum aan inspanning kan het worden gedaan, zodat ze een gevoel van echt krankzinnige seks heeft. Ontheffing naar bed van tevoren voor het bed. Nu blijft het alleen op het juiste moment om de tafel te bakken aan al deze mokken in de vorm van een koe met een handvat en asbak «Hallo van Sunny Krasnoyarsk» luid veranderd in een stel fragmenten. Zoals het moet worden gedekt door de passie van het mannetje, zul je niet de minste aandacht voor deze catastrofe betalen.

02

Lubrikant moet op de penis worden aangebracht en niet zo in de vagina. En in het algemeen is het beter om het indien mogelijk te doen.

03

Als je in het openbaar bent, wil je alle volheid van je gevoelens uitdrukken, de hand van het meisje naar je lippen brengen en een lange tong in de kloof zien tussen haar palm en duim en duim. Let op: deze superinaire actie is alleen geschikt in relatie tot een vrouw waarmee u al seks hebt gehad.

04

Draai in geen geval haar tepels. Ze houdt niet van het gegarandeerd.

05

Voordat je direct seks moet hebben, beveelt een goede toon aan dat ik het meisje eerst met je vingers, tong en de punt van de penis streel. Hoeveel tijd zou het moeten nemen? Ongeveer een paar honderd jaar. Misschien een beetje meer.

06

Vóór orale seks moet je wassen wat je je partner bezoekt. Vooral als er nog steeds een smeermiddel op is.

07

Poss haar op haar handen op de kamer — Vrouwen adereren. Dus ze voelen gevoelige, fragiele wezens die onder betrouwbare bescherming van sterke mannelijke handen zijn.

08

Als het meisje heel compleet is, probeer het dan niet op de handen te nemen, zelfs als je twee keer zoveel meer in de sportschool in de sportschool wordt verdreven. Volledige meisjes zijn niet gewend aan zo’n beroep — Ze zal niet slapen, ze piept van sombere horror.

09

Trouwens, over volledige meisjes. Lieg niet, verzekeren dat ze dun is. Ze weet zich perfect perfect als ze dun is en gissen dat je nauwelijks dringende diensten van een oftalmoloog nodig hebt. Beter stelen hoe je begint met de overvloed aan bochten en vormen met behulp van woorden «Luxueus», «Cadeau» en «Wauw!». Dus ze liet en maak je mentaal in de categorie perverts, maar stopt met verlegen om onder lakens te verbergen.

10

Complex, maar de meest effectieve manier om de vrouw te irriteren: één hand, we drukken het aan de muur (maar zonder buitensporige druk), een andere taart allemaal, die wordt losgekoppeld en alles die interfereert,. Al die tijd zie het meisje in de ogen stil, streelt haar lichaam met zijn vingers.

elf

Poten! Kussen! Eet ze, lik en massag. Het is niet duidelijk waarom zoveel gevoelige sensoren vastzitten in de vrouwelijke voeten, maar de zonde tot zo’n rijkdom verdwijnt.

12

Als je tijdens de cunnilingus je een haren in mijn mond hebt, maak het dan zo dat ze niet ziet hoe je hem en spool hebt.

dertien

Eenvoudig martelen en de afzuiging van ursters van de oren prikkelt bijna alle vrouwen. Vrolijke vulling van een natte taal in het oor creëert 90 procent van hen.

14

WAARSCHUWING HET WANNEER HET NAUWKEURIGHEID WORDT DAT HET MORALEND KLAAR KLAAR VOOR WAT HELGTUIG NIET VOOR ALTIJD KAN LADEN, BLOKE VAN HET KANAL TE LEZEN «Ontdekking» En voor de laatste keer probeerde ik ook tot een resultaat te komen.

15

Seks begint ongeveer 22 minuten na jou — uitsluitend van menselijke liefdevolle gevoelens — Stel voor om moe te maken op het werk een arme man hoofd, rug en schouders.

zestien

Vrouwen waarderen wanneer mannen weten hoe ze goed moeten maken, met behulp van niet alleen natuurlijke gegevens, maar ook door de prestaties van de wetenschap. Maar krijg nooit een vibrator zonder een doos uit het nachtkastje: als mannen nog steeds dun zijn, kan het worden verdeeld, dan zal de vibrator naar de vibratie kijken

.

17

Het is erg belangrijk. Juiste verlichting in de slaapkamer: oranje en roze kleuren veel verkiezen veel verkiezen voor groen en blauw. De eerste verf de huid in aangename opgewekte tonen, masking kleine defecten, terwijl de tweede — Grote specialisten bij het draaien van onberispelijke schoonheden in anemisch, gedekt door verdachte plekken van wezens.

achttien

En als je uitsluitend dichte gordijnen hebt, kun je soms seks in complete duisternis regelen. In het veld, hopeloze en absorberende duisternis zodat zelfs de vage silhouetten van partners niet zag. Je kunt je niet https://www.3smoke.com/quel-vivent-les-grands-tchats-complaisants-sans/ voorstellen hoe het vrouwen is.

negentien

Het aanraken. Spyage voor de kont. Haar provoceren zodat ze je op de kussenhoofd knijpt. In stijl «We zijn acht jaar oud» Soms is er een beter voorlopig spel.

twintig

Ze doet weer pijn aan zijn hoofd en ze is moe? Probeer een methode die met ons in een brief heeft gedeeld, is een van de lezers: «En wat denk je dat hij deed? Hij drukte op de printer een van mijn foto’s uit het zuiden, kleedde zich af, ging naast en begon demonstratief masturberen, kijkend naar mijn portret! Ik heb het eerst verontwaardigd, dan bleek het, en toen kon ik niet staan ​​en toegetreden». WAAR, er is een vermoeden dat deze focus van degenen die slechts één keer werken.

21

Als een van de poses, hoopte in de seksuele map, blijkt volledig onuitvoerbaar te zijn, haast je niet om auteurs in erfelijke Idiochem te geven. Mensen lijken niet op elkaar: er zijn verschillende hoeken van erectie en op verschillende manieren gevestigde ingangen in de vagina, zodat elk paar het meest geschikt is voor hen te experimenteren en het meest geschikt voor hen te kiezen.

22

Als uw penis een tendernaam heeft, laat uw partner er nooit van weten.

23

Beer de huid op de vloer in de slaapkamer — Het ding is onvervangbaar. Bont villin, contact opnemen met sensoren in de vrouwelijke huid, wonderen. Deer Mats of Sheepskin Floccati * Geschikt voor deze doeleinden. Het is precies de vacht, en het lang en dik en dik. (Maar probeer niet eens het meisje te overtuigen om dit op haar nerts te doen.)

24

Ideale dialoog na haar klassieke nachtmerrie «Waar denk je nu aan?» Klinkt als dit:
— Over jou.
— Ja?! En wat precies?
— Die jij — wonder.
Na die dramatische biecht, zal ze het gevoel hebben dat het tijd is voor Silex Sentimental. Hier kunt u de pauze gebruiken en snel in slaap vallen.

25

Je had één vrouw voor elk jaar je Hawk Life. De eerste keer dat je seks had op zeventien jaar oud met een meisje dat een beetje ouder was dan jij. Verliefd op je was ooit, en vrijwel, maar uiteindelijk besefte je dat je te verschillende mensen bent. Dit is de versie van je seksleven die bij de meerderheid van de vrouwen past en al hun vragen onmiddellijk beantwoorden:

  • Nee, hij is geen sexy maniak;
  • zonder eigenaardigheden;
  • in staat tot echt gevoel;
  • Nu helemaal gratis.

26

Alternatief snel tempo met traag. Voor de partner heeft geen vreemde associaties met een jackhammer, noch met een stervende zwaan.

http://kaleidoscopereviews.com/front/spotlight-on-deadline-hollywood-hot-spots/

27

Hoe meer de vrouw in bed beweegt, hoe zwakker ze iets voelt. Neuronen worden afgeleid door eventuele aanvullende sensaties van het type spanning in de onderrug of de spieren. Maar het initiatief dames bereiken sneller het orgasme, omdat, het tonen van activiteit, het meisje de situatie beter beheert en precies wat ze nodig heeft.

28

Vrouwelijke fantasieën tijdens seks zijn veel meer plot dan mannen. Als er op dit moment vaak een puur mechanisch perceel van seksuele geslachtsgemeenschap is, hebben vrouwen tijd om met een heel verhaal te komen, inclusief decoraties, secundaire personages, landschappen, dialogen, de kleuren van je Skatera en de namen van alle twaalf kinderen die werden met haar geboren.

29

Je kunt het volgende teken van de partner raden bij het imminente begin van het orgasme: veel vrouwen op dit moment zijn scherp blozen voor voorhoofd, wangen en borst.

dertig

De beste pose voor het begin van seks is een klassieke zendeling, want in deze tijd kunnen partners kussen, naar elkaar in de ogen kijken en over het algemeen de banner van intimiteit verhogen. Beste pose voor het einde — «Doggi-stijl», Omdat het in haar vrouwen is, bereiken het vaakst Climax. Alle andere opties zullen passend in het midden plaatsen.

31

Als, na het einde van het proces, blijkt dat het condoom niet de aanval van passie kon uitstaan, en de jonge creatie wordt verward met haar ogen en duidelijk niet begrijpt wat te doen, neem dan dringend het meisje in de badkamer, van de divider van water uit de douche en het smeren van de slang door smeermiddel, voer het centimeter tien diep in haar lichaam in. Water moet heet genoeg zijn, maar niet branden. Deze les kan worden toegewijd aan vijf minuten. Het zal niet redden van mogelijke infectie, maar de spermatozoa zal veel minder comfortabel zijn: ze beginnen te instorten op 44 graden. Bovendien zal een sterke straal water latex-restjes verwijderen die binnenkant kunnen blijven en in de toekomst veroorzaken van ontsteking worden. Wil je jezelf nogal een heer laten zien? Kom op de nachtapotheek en koop tablets of kaarsen die bescherming tegen conceptie na Coitus, — Bijvoorbeeld postinor of omidon. Maar we merken op dat deze medicijnen niet moeten worden misbruikt: ze zijn alleen geschikt voor uitzonderlijke gevallen. Artsen adviseren ze niet vaker dan één keer per maand te gebruiken.

32

In tegenstelling tot een vrouw, is een man tijdens seks in bed wenselijk om volledig naakt te zijn, behalve in gevallen waarin je speelt, bijvoorbeeld in Eskimo en White Bear. T-shirts, pyjama’s, badjassen en vooral sokken voegen je geen seksualiteit toe.

33

Leg haar handen ondersteboven en bewolkt ze samen in polsen. Deze krachtige beweging veroorzaakt vrouwen een tij van seksuele nederigheid bij vrouwen, en zelfs het conservatief, dat verontwaardigd in één vermelding van handboeien zal niet tegen hem protesteren.

34

Hoewel vrouwen meestal lichte contacten exciteren dan energiekoffer, is het niet nodig om volledig te verfijnen: tijdens het geslacht zelf, zal de sterke en energieke compressie van haar billen, nekrug of taille meer willen dan de delicate tickness van deze gebieden.

35

Het binnenoppervlak van haar heupen is twee keer zo gevoelig dan de buitenste, dus als de tweede kan worden vastgemaakt en persen, moet u bijzonder delicaat zijn.

36

Wat kan gedaan worden met tepels: blazen, likken, heel gemakkelijk eten, zuigen (en zelfs heel krachtig). Wat je niet kunt: trek je vingers omhoog, knijp, wrijf op ze slecht geschoren wang.

37

Als je per nacht de uitdrukking zult herhalen «Mijn kleine meisje» Meer dan twee keer zal ze vermoeden dat je een geheime pedofiel bent of je backstage kunt bellen «papa».

38

Als je het per ongeluk hebt genoemd met de naam van je ex — Dit is een catastrofe. Zwijg niet uw fout, probeer niet snel door te gaan: «Elvira… Elvira was niets vergeleken met jou, Katenka». Aarzel niet om om vergeving en eerlijk te vragen, dat je helemaal niet meer met de realiteit hebt gestopt (van opwinding, natuurlijk) en je taal heeft eenvoudig een standaard set van oproepteken uitgegeven, terwijl de hersenen zijn gestoomd in glanzende hoekpunten. In feite, vrouwen — wezens zijn veel gevoeliger voor logische verklaringen dan we nadenken over hen.

39

Vrouwen houden ook van wanneer mannen kreunen of zelfs schreeuwen op het moment van orgasme. Dit is niet het geval wanneer het de moeite waard is om uw ijzer-sluitertijd te demonstreren.

40

Zeg nooit dat je zo’n prachtige minnaar bent geworden door het lezen van mannenbladen. Dit is je aangeboren, begrijpelijk?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *