Categories! Geen categorie

Drietal sex als ervaring 7 echte verhalen met verschillende finales

Trio sex als ervaring: 7 echte verhalen met verschillende finales

“We brachten de partner door met een totale vriendin. Meer juist, in eerste instantie praatten we de hele dag, en toen boden ze haar aan om de nacht met ons door te brengen, en niet in het hotel. We omhelsden en ze kuste me in de nek. Ik heb een moed en bood haar aan om door te gaan. De man keek eerst, en toen besefte ik dat ik ze samen wil zien. Ze stemde ermee in, en we begonnen het grootste deel van het programma. De lucht kookte uit de emoties overweldigde ons, ik vond alles letterlijk leuk. Ik leer nooit zoveel van hem te houden zoals die nacht.

Toen het allemaal eindigde en keerde ze terug, we misten we. Bracht veel tijd door met het bespreken van wat er gebeurde en onze gevoelens. Een of twee voelde ik een lichte jaloezie, maar toen besefte ik dat ik het zelfs leuk om te onthouden wat ze hebben gedaan zonder mij. Op dat moment beseften we dat andere mensen klaar waren om toe te staan. Installeerde de basisregels en communicatiemethoden. En met die vriendin stemde ermee in meer te ontmoeten!»- Karina, 38 jaar.

2. Belichaamde alle fantasieën

“Toen ik in een andere stad woonde, viel ooit op een feestje dat eindigde met het feit dat iedereen de kamers is gegaan. Eén paar noemde me naar mezelf. Ik heb zo’n ervaring niet, maar ik ben het er niet mee eens. Hij kon me niet kussen of seks hebben, maar het was mogelijk om aan te raken. En alles ging goed.

De volgende ochtend gingen we verder, en plotseling klopte het meisje langs onze kamer,. en voegde zich bij ons! Het was onverwacht, maar ik vond het echt leuk!”- Irina, 25 jaar.

3. Alles was als in een droom

“Ik ben bezig geweest met een trio. Ik herinner me de afleveringen toen ik in de relatie was en de derde was mijn vriendin. Het begon allemaal spontaan en eindigde snel, het leek me zelfs dat het een droom was. In feite, natuurlijk nee. Maar de vriendin sprak er nooit meer over, “Grigory, 40 jaar oud

.

4. Het was een ongelooflijk experiment

“Alles gebeurde een paar jaar geleden met een goede kennis en haar verloofde. Ze wilden experimenteren en ik behoorde niet tot hun dichtstbijzijnde

erectiepillen aanbieding

cirkel. Het was een zeer aangename ervaring: we zijn met die vent, zonder te beweren, besloot om een ​​meisje een maximum aan plezier te geven. Ik weet dat na de bruiloft ze vergelijkbare avonturen hadden, “Leonid, 34 jaar oud.

5. Het was behoorlijk ongemakkelijk

“Bij de verjaardag cialis bestellen van een vriend vertelde ik hem dat mijn droom meteen seks was met twee mannen, en zo dat ze allebei normaal waren. En voegde eraan toe dat het waarschijnlijk niet gebeurt.

De volgende dag was er een andere partij. Een man is de hele tijd om me heen, en toen bleek het dat hij de beste vriend van de eerste is! En ik kon niet kiezen. En toen besloot ik, greep één hand, gekust, toen deed ik hetzelfde met de tweede. Het leek me dat het grappig was! We vervolgden op de trap, maar het ging niet ver. Ze waren bang om ruzie te maken vanwege mij, maar ik wilde een handige plek. Dat is allemaal afgelopen, “- Olga, 24 jaar oud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *