Categories! Geen categorie

Wetenschappers die familie moeten verwerven, en die en één niet zullen verdwijnen

We zullen een persoon van eenzame persoon zien, in een relatie van niet bestaande, dus onmiddellijk rennen met psychologische tijdschriften, advies, visitekaartjes van ongehuwde jonge dame en schreeuwen «bewaker!», alsof hij op het punt staat de geest in vreselijke kwelling te verlaten.

Misschien heeft zelfs een patiënt met een bubon-pest niet zo’n levend antwoord gevonden als eenzaam. Meestal werken welwillers op de statistieken van levensverwachting, volgens welke getrouwde vrouwen minder leven, en getrouwde mannen — langer.

En het werd nog steeds aangenomen dat de laatste langer leef dan bachelors van een overmaat aan geluk en positief. Het is duidelijk dat ik niet blij zal willen zijn, omdat…

Het enige feit, soms gênante wellers, — felle weerstand met welk deel van eenzaam hun sombere bachelor verdedigt.

Evenals hun mooie bloeiende soort — Tenminste die van hen die geen resioniumgewoonten hadden die wodka-lijm snuiven «Moment».

Onderzoek van psychologen van de Auckland University maakte het beeld van de wereld enigszins op. Ze interviewden 4,000 inwoners van verschillende leeftijden, en Het bleek dat de perceptie van eenzaamheid afhangt van de weerstand tegen de conferentie­Likatam.

Als een persoon in een relatie wil zijn dat ze klaar zijn om te verduren, zal hij slechter zijn. Als voor hem het belangrijkste — Leef in vrede en rust, het zal alleen zijn, op zijn minst blij dan anderen in relaties.

In het voorjaar van dit jaar, Satoshi Canadzava en Norman van de Londense School of Economics and Political Sciences, opgegeven: Alleen geluk is alleen mogelijk voor mensen met hoge IQ, waarmee je een oude gewoonte kunt overwinnen om in een kudde te komen omwille van de beveiliging.

En ten slotte kondigden de wetenschappers aan bij de conferentie van de American Psychological Association, nog een vonnis: Alleenstaande mensen gedragen zich gemiddeld meer rijk sociaal leven, ze hebben meer kansen om te slagen in een carrière en een opvallende psychologische groei.

Tegelijkertijd zijn familiewaarden ook ter https://lesdemoisellesduweb.com/strategie-e-marketing ere, alleen gericht op broers-zusters, ouders en andere familieleden.

Dit alles verhoogt een andere vraag waarover wetenschappers vechten sinds de XIX-eeuw: of een persoon is bedoeld voor het leven in een monogaam paar en nee tadalafil 20mg? Promomisciet in onze geschiedenis leek nooit, maar Monogamy vereist duidelijk moeite.

Over het algemeen, man — Het enige uiterlijk dat geen uniform huwelijk heeft. Ergens patriarchaat en polygamie, ergens matriarchy en multi-minded, ergens seriële monogamie — Dit is wanneer liefde drie jaar leeft, plus een minus.

Blijkbaar zal, terwijl dit het niet zal achterhalen, de kwestie van de normaliteit van eenzaamheid niet wordt opgelost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *