Categories! Geen categorie

Orgasme van prostaatmassage wat het is en waarom

Aan de andere kant: orgasme en profiteren van prostaatmassage

Prostaat – een onbetaald lichaam, in vorm en maten die lijken op de vrucht van kastanje, waarvan de functie en de staat afhankelijk zijn van het niveau van de genitale hormonen van mannen. De prostaatklier zelf, vanwege de aanwezigheid van een speciaal enzymsysteem daarin, is verantwoordelijk voor de vorming van de actieve vorm van testosteron. Prostaat bevindt zich onder de blaas en heeft betrekking op het eerste deel van de urethra. Blind van prostaatklieren worden geopend in de urethra. Prostaatstimulatie wordt uitgevoerd door de achterpas, t.E. door anus.

Aldus bepaalt de locatie van de prostaatklier in het lichaam van de mannen en de eigenaardigheden van zijn fysiologie zijn leidende belang in de daad van urineren, bij de implementatie van seksuele en reproductieve functie. Geen wonder dat de kamagra vrouw prostaat het “tweede hart van een man” wordt genoemd!

Waarom en hoe?

Onderscheid onderscheiden van de stimulering van de prostaat die met medische doeleinden wordt uitgevoerd en om plezier te krijgen. Medische prostaatstimulatie wordt uitgevoerd voor de behandeling of preventie van prostatitis.

Seksuele stimulatie van prostaat – goede preventie van de ziekte die de plaag van volwassen mannen is geworden. Nou, plus – nieuwe facetten van je nabijheid.

Onafhankelijke stimulatie van prostaat moet worden uitgevoerd met behulp van speciale sex-apparaten anatomische vorm die specifiek voor dit is ontworpen: vaak is het niet mogelijk om bij de prostaatvinger aan de prostaat te komen, maar om trui dingen die hiervoor niet zijn bedoeld, te gebruiken van het beschadigen van de muren van het rectum.

Bijvoorbeeld, de Xpander-stimulerende middelen zijn hiervoor goed. Waarom? Ten eerste dalen ze vóór administratie met 50%, wat zorgt voor comfort en pijnloosheid van gebruik. Na de introductie, onthult de gadget “. Ten tweede zijn ze gemaakt van gesilicomeerd materiaal dat zilverionen bevat en een antibacterieel effect. Nou, ten derde, vanwege hun interessante vorm, beïnvloeden deze stimulerende middelen zowel het P – Prostaatpunt als het Point G, dat tussen de basis van het lid en het anale gat is.

Anale stimulans

Joydivision xpander x2 klein

De belangrijkste voorwaarden van prostaatstimulatie moeten eerst het bewustzijn en toestemming van de mannen zijn. In geen geval, moet je man niet plotseling tijdens seks voelen, voel

http://becomingmrsseo.com/boxed-gallery/

je vinger in mijn anus. Alles moet langzaam en soepel worden gedaan, anders veroorzaakt het acute pijn. Voordat u naar de prostaatstimulatie gaat, is het noodzakelijk om een ​​ontspannende massage van de billen en de zone rond de anus – binnen 10-15 minuten uit te voeren. De tweede voorwaarde is de sterke seksuele excitatie van de partner – dan zal de stimulatie aanvankelijk minder onaangename momenten leveren. De derde voorwaarde is het verplichte gebruik van een groot aantal anale smeermiddel, crèmes en andere oliën zijn gecontra-indiceerd.

De ideale pose voor prostaatstimulatie is de positie aan de kant, wanneer een man aan de zijkant ligt, en een vrouw zowel een man als een prostaat kan stimuleren, die extra aangename sensaties zal geven. Introductie van de vinger is noodzakelijk voor langzame schroevenbewegingen – gewoon uit te voeren. Directe wrijvingsbewegingen zullen ernstige pijn veroorzaken. Vrouw zou een vinger ongeveer twee falanxen moeten betreden en een kussen inzet naar een navel van een man, op deze plek zal ze een kleine afdichting op de muur voelen. Je kunt stimuleren met lichte tikken, trillingen van kant naar de zijkant en de roepbeweging naar jezelf, het is ook mogelijk om te stimuleren wanneer een vrouw een vinger introduceert en het op een prostaat oplost, en een man begint de billen door de prostaat op de geïntroduceerde vinger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *