Categories! Geen categorie

Eerlijke man wat ze denken over cunnilingus

EERLIJK MANNELIJK: Wat denken ze van Cunnilingus?

Sluit je ogen en stel je voor hoe mijn lippen van je lippen af ​​komen en dalen allemaal lager en onder. Niet snel, niet langzaam maar zelfverzekerd. Millimeter per millimeter. Logly, ze stoppen in het borstgebied. Voor de tijd dat u de aandacht nodig heeft en hulde betaalt aan uw uitstekende onderdelen. Toen, na een tweede meditatie, zijn ze met alle toenemende snelheid en de verbazingwekkende dynamiek van verdere verplaatsing, zelfs lager, die het landschapsontwerp van je lichaam passeert.

ik voel iets

Hoogstwaarschijnlijk zal ik de continue lijn niet kunnen lezen. Ik heb een slokje van de frisse lucht nodig, je moet nog steeds moed krijgen en voor altijd vallen in de ogen van mannelijke vrienden: “Je beklimt onder Bever? Fu-yu!”

In mijn hoofd op dit moment, duizend en een gedachte zweert. Op fluctuaties in een bivarny-mand; Het feit dat de baas op het werk me een belling maakte; dat ik in de recente maag heb gesteld; en vele anderen. Maar het belangrijkste idee, overlapping van al het andere: beslissen of niet? Sterven of nog steeds in leven blijven? Iets dat ik voel of gewoon stom wil?

En over wat je denkt op dit moment jij en hoe reageer je op wat er gebeurt. En als je altijd je onverschilligheid laat zien, dan zal er waarschijnlijk niets gebeuren. Maar als u uw rug hebt gewonnen in een poging om de meest aantrekkelijke brug in de wereld te maken, bedekt met kippenvel of schudt ondiepe trillende – over de hel, ik stop me nauwelijks. Trouwens, je hand, het grijpen en duwen, is ook een trouwe teken van je toestemming, accepteren en herkennen wat ik nauwelijks kan terugkeren. En ja, als je niet walgt wat ik nu doe, help me alsjeblieft. Geef een teken dat ik kan. Nee, helemaal niet: geef een teken dat ik niet zou stoppen.

Trouwens, ik wil toegeven: in feite besloot ik hoe lang voordat deze mogelijkheid werd geïntroduceerd. Ik heb mezelf een vraag gesteld, ik lijk me klaar als ik wil, – en een duidelijk antwoord kreeg. Positief – erkenning van mijn gevoelens voor jou, negatief – mijn onverschilligheid voor jou. Net, van niets om te doen, zal worden besloten op een vergelijkbare of complete Cretin, of een persoon die om de een of andere reden plotseling wilden bewijzen aan zijn loyaliteit vanwege verschillende redenen, aan zijn ware gevoelens van het hebben van niets. Misschien wordt het antwoord zelfs lang vóór het begin van txdryout.com/4-most-common-problems-with-strukturformel-steroide/ intieme relaties gevormd. En zodra het moment komt, wordt een speciale verlangensgenerator erg laag ingeschakeld.

Alien en is

Ik moet zeggen, heel stomme vrouwen die, ruzie maken over het geweld van een mannelijk lid, op de een of andere manier de voor de hand liggende esthetische onvolkomenheid van hun eigen sacrament kijken. Ik moet je teleurstellen, maar objectief is het meeste dat er, hieronder, de kaken van de monsters uit de film “Alien” herinnert. In het algemeen moet je toegeven, dit alles is iemand anders. En de belangrijkste vraag is of ik wil worden gegeten, is het klaar om zichzelf te offeren, patriarchaat Lee zal in deze wereld reageren of alles zal terugkeren naar primitieve

matriarchy? Misschien vertraagt ​​gewoon de afgrond? Misschien loop je gewoon, bijvoorbeeld in het gebied van je maag en zwaait dan terug naar de lippen? Nou, laat ze, laat ze het begrijpen.

Speciaal voor jou bracht ik een enquête door bij de vrienden van mijn heren. Ik zal je een verschrikkelijk geheim openen: ze zijn allemaal verschrikkelijk geblokkeerd en weigerden botweg erover te praten. Tegen de kosten van ongelooflijke inspanningen, slaagde ik er nog steeds in om verschillende bekentenissen te snakken. Het allereerste en belangrijkste ding – allemaal als iemand bevestigde dat ik dat niemand ooit uit de baai-jarden zou beslissen. Dit is een speciale houding. Dit, zoals de held van Robert de Niro geloofde van de film “kennismaking met factoren”, Circle Trust. Om zijn vol, hmm, deelnemer te worden, moet je speciaal zijn om je te verdienen. Trouwens, alleen erg dappere en onafhankelijke mannen zijn bekend in zijn vrienden. Meestal is het dit onderwerp dat buiten mannelijke gesprekken ligt en als te intiem wordt beschouwd. Hurken in gesprek “Ik heb haar geneukt!”- een gemeenschappelijk fenomeen dat je dominantie onder meer verhoogt, zoals mannen, maar hier om iemand te zeggen” Ik ben er (Sorry) likte!”Het betekent om je eigen reputatie met dergelijk werk te vernietigen.

Het tweede ding dat mijn vrienden met mijn mannetjes me vertelden, het komt neer op het feit dat dit allemaal krankzinnige plezier aan hen heeft geleverd. Je vriend heeft dit nooit met je geworden? Rijd hem in de nek! Goed, of probeer eerst te hint. Ondanks het wijdverspreide mening over mannelijk egoïsme, zullen normale vertegenwoordigers van onze seks graag iets genieten van iets dat in hun leven aan vrouwen betekent. Zelfs echt leuk. Voor een man is dit een extra bevestiging van consistentie, niet alleen in termen van een algemeen geaccepteerde mentale Davilka en humor, maar ook in de zone van ondergoed en zijdeplaten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *